Lactatiekundige Zeeland

Advies en deskundige begeleiding bij borstvoeding

Over mij

Ik heet Ana Strutz, ben geboren en getogen in Duitsland en leef sinds 18 jaar in Nederland. Ik heb twee dochters van inmiddels al 9 en 13 jaar. Voor Vereniging Borstvoeding Natuurlijk was ik jaren contactpersoon en ik heb er zoveel plezier bij ervaren dat ik hiervan graag mijn beroep wilde maken. Sinds november 2011 ben ik vrij gevestigd lactatiekundige IBCLC en lid van De Nederlandse Vereniging van Lactatiekundigen


Wat is een lactatiekundige IBCLC
Ieder lid van de NVL heeft een opleiding gevolgd, een internationaal examen afgelegd en mag de titel ‘lactatiekundige IBCLC’ voeren, wat staat voor International Board Certified Lactation Consultant. Vervolgens moet de lactatiekundige zich iedere vijf jaar recertificeren. 

Bereikbaarheid
Om mijn hulp in te kunnen schakelen heb je geen verwijsbrief nodig. Ik ben alle dagen van de week bereikbaar en bel binnen 24 uur terug. Mijn werkgebied is voornamelijk Zeeland, maar voel je vrij om van overal vandaan te bellen als je vragen hebt.

Disclaimer:
Een lactatiekundige IBCLC is geen arts en mag geen medicatie voorschrift geven. Het antwoord op uw vragen (wat betreft het gebruik van medicatie bij borstvoeding) is een op literatuurstudie gebaseerde informatie/advies en geen medicijnrecept. Ik maak hiervoor o.a. gebruik van de nieuwste uitgave van “Medication and mother’s milk” van Thomas Hale en van de kennis van  Embryotox in Berlijn.